Hej, och välkommen till min blogg

Hej, Välkomna till min första Blogg! Jag sitter framför en blank tom sida och undrar: Vad skriver man i en blogg? Det jag vill säga är ju redan sagt, ….eller…nej…inte alls. Det finns mera, på mitt sätt. Min önskan är att vi ses här ibland du och jag, när min skrivarlust möter din läsarlust. Min berättarglädje möter din önskan efter att eventuellt hitta något som sprider stjärnor eller rent av guldkorn

 Bibi Lill  okt 2019

Welcome to my first Blogg. I am sitting infront of a shiny, empty page and I wonder: What does one write in a Blogg? The things I want to say are probably already said, ….or…no…not at all. There is more to be said, in my way. My wish is that we can meet each other here, now and then, you and me, when my desire for writing connects with yours for reading. My joy for telling connects with your wish to probably, find something that strew stars or maybe even a dust of gold.

Bibi Lill  okt  2019